Hur fungerar vår service

Reparation av Lenovo, Hp, Dell, Acer, Asus, Fujitsu m.fl.

Vi försöker alltid hålla rimliga priser och ge dig som kund den bästa lösningen. Vår grundavgift är 500 kr inkl moms + eventuellt reservdelar vilket inkluderar upp till 1 timmes reparation och felsökning. I de flesta fall löser vi datorreparationer inom en timme. Om det tar längre tid debiterar vi 250 kr inkl moms för varje påbörjad 30 minuters period.

Förutom datorreparationer har vi service och reservdelar till de flesta typer av bredbandsinstallationer och wifi applikationer. Vi kan därför hjälpa Er med problem som berör bredbandet och trådlöst wifi, oavsett om det handlar om konfigurering, utbyte av defekta delar eller inköp av kompletterande utrustning ex. kablage, kopplingar etc.

VÅRA SERVICEOMRÅDEN

Laptop service

Om din laptop / bärbara dator går sönder eller behöver uppgraderas är du på helt rätt ställe. Vi har ett stort reservdelssortiment med både nya och begagnade delar. Vi har även avtal med det största och bästa reservdelsdistributörerna i Europa vilket gör att vi alltid kan få fram delar till just din bärbara dator på kort tid. Din Laptop blir snabbt reparerad hos oss. Läs mer här: http://datorspecialisten.com/content/it-support-och-datorservice

Stationära datorer och servers

Vi har lång erfarenhet av felsökning och reparationer för både desktop och serverdatorer. Vi lagar din PC eller server oavsett märke både snabbt och billigt. Vill Ni få datorn hämtad samt levererad på plats efter service ordnar vi det.

Installation av programvaror och externa datortillbehör

Att installera operativsystem, program, drivrutiner eller externa enheter som skrivare, NAS hårddiskar m.m. är inte alltid självklart. Vi hjälper Er att spara tid när Ni behöver göra programuppgraderingar eller installera nya enheter.

Uppgraderingar

Om det behövs, uppgraderar vi din dator med ex. mer minne, större hårddisk, nytt grafikkort eller andra kompletteringar som behövs.

Vi har även komplett företagsservice för datorer, nätverk och web. http://datorspecialisten.com/network-services