Datorservice Askim Göteborg

Vi har en välutrustad serviceavdelning för reparation av datorer och har funnits på samma adress i 15 år. Vår personal har alla mer än 10 års erfarenhet av datorer, datorservice och datorreparation vilket garanterar dig en kvalificerad service. Förutom utbyte och reparation av defekt utrustning utför vi även återskapande av förlorad data på hårddiskar, överföring av information från en dator till en annan, konfiguration och återskapande av drivrutiner och programvaror m.m.

Vi servar de flesta märkesdatorer som Hp, Dell, Acer, Asus, Fujitsu Siemens, Lenovo med flera. Genom att vi har många uppdrag kan vi även hålla rimliga priser och ge dig som kund den bästa lösningen. Oavsett vad du behöver finns det en god möjlighet att vi kan hjälpa dig med din datorreparation / datorservice.

Vår grundavgift för en datorreparation är 500 kr inkl moms + eventuellt material/reservdelar vilket inkluderar upp till 1 timmes datorreparation och felsökning. I de flesta fall löser vi reparationen inom en timme. Om det tar längre tid debiterar vi 300 kr inkl moms för varje påbörjad 30 min.

Förutom datorreparationer har vi komplett service och delar till alla typer av bredbandsinstallationer och trådlösa WiFi applikationer. Vi kan därför hjälpa Er med problem som berör bredbandet och trådlöst WLAN, oavsett om det handlar om konfigurering, utbyte av defekta delar eller inköp av kompletterande utrustning ex. kablage, kopplingar etc. OBSERVERA att när Ni lämnar in en dator för reparation, försök göra backup på dina viktiga filer. Vi raderar inget utan ditt samtycke men ibland måste vi utföra en komplett ominstallation och då tar det extra tid och kostnader för dig om en backup måste göras av oss.

Ni kan även skicka datorer till oss för serviceåtgärd, oftast reparerar och skickar vi tillbaka inom en vecka. I de fall reservdelar måste beställas tillkommer den tiden. Vi tillämpar fast pris om så önskas och vill Ni få uppgift om reparationskostnad kontaktar Ni oss via kontaformuläret där Ni förklarar vilket fel som uppstått och märke på dator. Vi hör sedan av oss till Er för prisuppgift eller kompletterande uppgifter. Ni kan även ringa: 031-28 40 57 men enklast sker kontakt via formulär.

Vi utför även reparationer på plats inom Stor Göteborg med tim. debitering om 900 kr utan serviceavtal och 600 kr med serviceavtal exkl moms. Utkörningsavgift tillkommer med 200 kr exkl moms vid sådan reparation.

Om Ni har serviceavtal utgår ingen utkörningsavgift. 12 månaders SERVICEAVTAL kostar: 1999 kr ex moms